Atelierbezoek

Rineke krijgt vaak de vraag of mensen haar atelier kunnen bezoeken. Al sinds 2002 werkt ze vanuit haar studio aan de Sloetsweg, in een voormalige basisschool. De vloer in haar atelier bewijst dat ze niet de eerste schilder is die er werkte.

Rineke: ‘Toen ik erin trok zat de hele ruimte onder de verfspatten: muren, deuren, plafond; alles. Ik heb de wanden wit gesaust, om mijn doeken goed te kunnen bekijken. De vloer heb ik gelaten zoals die was. Veel bezoekers vragen me hoe het eraan toe gaat als ik schilder, dat de vloer zo’n mozaiek van verf is. Maar echt, geen enkel spatje is van mij! Ik werk juist heel rustig en precies.’

Je bent van harte welkom

Lijkt het je leuk om Rineke’s atelier te bezoeken? Stuur dan een mail naar sweetrabbit@planet.nl. Het kan even duren, maar elke paar maanden organiseert Rineke een Open Atelier. Als jouw mailadres op haar lijst staat, krijg je vanzelf een uitnodiging.

Ook als galeriehouder, curator of medewerker van een kunstuitleen ben je natuurlijk van harte welkom. Maak dan een afspraak via sweetrabbit@planet.nl of bel 06 5559 6969.