Schilderij van je kind(eren)

Een schilderij van je kind is een bijzondere en blijvende manier om hem of haar vast te leggen. Rineke Engwerda werkt al ruim vijftien jaar als portretschilder voor tientallen tevreden opdrachtgevers. Ze schilderde kinderen van jong tot bijna-volwassen. Het grootste compliment voor haar kunstenaarsblik en haar talent om hyperrealistisch te schilderen: mensen worden er stil van als ze hun kind ineens zo mooi op een doek zien.

 

Rineke maakt het schilderij van jouw kind in de stijl naar wens: realistisch of stripachtig. De realistische doeken zijn treffend en vangen de persoonlijkheid van de geportretteerde. Het stripachtige werk is speelser met snelle vegen en de verre invloed van de Japanse kunstvorm Manga; een van Rineke’s fascinaties die ook opduikt in haar autonome werk.

Schilderij kind voor de eeuwigheid

Een goed schilderij heeft eeuwigheidswaarde. Als je voor een beeldend kunstenaar zoals Rineke kiest, ben je verzekerd van een prachtig doek. Het is al verschillende keren gebeurd dat kunstliefhebbers die Rineke’s atelier bezochten, graag een schilderij van een kind wilden kopen dat ze niet eens kenden. De doeken zijn van een grote schoonheid, als autonome schilderijen.

Het maakt niet uit in welke levensfase je kind is. Elk jaar heeft zijn eigen charme. De peuter met de stralende ogen en de laatste restjes baby vet. De basisschoolleeftijd met alle uitdagingen en groeispurten die daarbij horen. De ontluikende jonge vrouw of man, op de drempel naar volwassenheid.

Schilderij van je kind bestellen

Op deze website vind je meer informatie over de mogelijkheden van een geschilderd portret, de standaardafmetingen en de tarieven. Heb je speciale wensen of een vraag? Neem dan contact op via sweetrabbit@planet.nl of bel 06 5559 6969.