Schilderij van je huwelijk, gezin of kat

Beeldend kunstenaar Rineke Engwerda maakt naast haar autonome werk ook schilderijen in opdracht. Vaak gaat het om een portret van een kind of een gezin, maar ze vereeuwigt ook katten, woningen en auto’s. Haar scherpe oog en vermogen om hyperrealistisch te schilderen, leveren kunstwerken op van hoog niveau.

Rineke: ‘Ik streef het hoogst haalbare na, bij elk doek waar ik aan begin. Realistisch schilderen vergt een diepe concentratie en precisie, en ik ben pas tevreden als het klopt. Alles álles klopt, zodat je ziet dat de compositie perfect in balans is.’

Schilderij kat, schilderij huwelijk of schilderij afscheid

De mensen en objecten die Rineke vastlegt zijn haar opdrachtgevers dierbaar. Achter elk doek zit een verhaal. Zoals de band tussen baasjes en hun huisdier, meestal een hond of kat. De liefde voor een woning, gebouwd naar eigen ontwerp of onder architectuur. Of de wens om een bijzondere dag vast te laten leggen, met alle herinneringen en emoties die daarbij horen. Denk aan een huwelijk, pensionering of trouwdag.

Of je nu voor jezelf of een ander een schilderij laat maken; het is een geschenk voor altijd, dat na verloop van tijd alleen maar meer waarde krijgt. Zeker als je het door een beeldend kunstenaar zoals Rineke Engwerda laat maken.

Schilderij laten maken

Rineke hanteert standaard vaste formaten en bijbehorende tarieven voor haar doeken, ongeacht het onderwerp dat je wilt laten portretteren. Heb je speciale wensen voor de afmetingen van het doek of de manier van schilderen? In overleg is bijna alles mogelijk. In haar autonome werk gebruikt Rineke veel verschillende stijlen, zodat ze haar series exact op het doek krijgt zoals zij ze voor haar geestesoog ziet. Ze beheerst veel technieken, van realistisch en abstract tot figuratief en grafisch.

Wil je meer weten?

Neem voor meer informatie contact op via sweetrabbit@planet.nl of bel 06 5559 6969.